МАМА

Мати рідна, мати мила,
Ти з колиски нас сповила,
Піклувалась про дитя,
Задля нього все життя
Ти робила без спочинку,
Щоби виростить дитинку,
Щоби вивести у люди,
Дитя цього не забуде.

І не спала ти ночами,
Щоб посидіти із нами,
І плекала, і любила,
Нас здоровими ростила.

Твоє серце так тремтіло,
І бурмилось, і гриміло,
Ні на хвильку ти не сіла
Коли, часом, ми хворіли.

Неньку будемо любити,
І щасливою робити,
Бо вона є наша мама,
Яка завжди буде з нами....
P.S Мамо, люблю тебе!!!


Рецензии