Не вiр нiкому, що я тебе не кохаю

Не вір нікому,що я тебе не кохаю
Я тебе покохав назавжди назавжди
І ніколи не зражду ні твої,ні свої почуття.
Не вір нікому,що я тебе не кохаю
І за тобою ніколи не сумую,
Бо я тебе кохаю,моя кароока,
І без тебе завжди нестерпно сумую,
І якщо прийду туди куди приходив не раз,
А там нема тебе,то пропаду і я.


Рецензии
даже чужому человеку
видно как вы его любите
и до окончание веку
его не разлюбите
так что пусть доверяет
и счастьем вас окрыляет

очень понравилось
восхищён

Владимир Гельм   16.03.2014 23:24     Заявить о нарушении