Омана

Наснився сон, що ніби ми в обіймах
Стрічали ранок на любовнім ложі.
І в сні були немов в індійських фільмах
І на героїв тих були ми схожі.

Я пив із вуст твоїх забуті роси,
Вдихав на повні груди мед кохання,
Вплітав зірки в твої дівочі коси,
Та в відповідь почув твоє зітхання.

В твоїх очах гіркі застигли  сльози-
За вкрадені хвилини насолоди.
І я вже знав,в них притаїлись  грози
І не чекав вже доброї погоди.

Ти не моя і я твоїм не стану,
Ніч пролетить, засвітиться світанок,
Загасить сон ранковий, як оману,
Лишивши в серці рану наостанок.


Рецензии