Просто - Я

Так хотіла слабкою я стати!
Щоб на спицях узори в*язать.
Та, нажаль, нема часу страждати-
онде коні назустріч біжать!

На скаку іх потрібно спинити.
Хто ж-бо спинить
 коли вже не я?
І хати вже потрібно гасити,
що обабіч дороги горять.

Хто ті коні погнав мимо мене?
Хто пожежі влаштовує в мить,
коли щастя - земне та буденне
на в!дкрит!й долон! лежить?

Та душа прагне руху й сьогодні!
Тож,до біса тривожні думки!
Хай скакають надумані коні
і палають химерні хатки!

...Так хотіла слабкою я стати!
Слухать спів весняний солов*я.
Безтурботно по світу блукати...
Та тоді це вже буду - НЕ Я .
               А.Я.


Рецензии