Мы тут на сайте Белая Ёга й

РУбиМА Й дрова й
Всюды й падмоГА Й Ж.

Граматны очань,
Шоб и й пра й очы
Хвайна дубаСыть
Па пар стишочкав.

Шо вы! Кончелы
Тое ж, шо й дедка.
Штыры аж рокы ставылы й коскы ш.

"Што бы падрэзаць"
ПихШуць ракЗдельНА Ж.
Што Бык захоЧат,
Корова ж гондэ й.

От как да вот квак,
Да ещэ раз стока ж!
От як ВясёлКА Ш кашкы ест Говняш С.

Ты нам па-РУску п!
Пшэпроша Пушкин Ш.
Знаем все мовы Ш: крахСны щэ й чорны ж.

Есця в болоты
Белая лотаць!
Ну, во ув ЛотаСА Й, ек в бегейМойТаф щ.


Рецензии