Залежнiсть

Твоїми обіймами не надихатись
І не зберегти їх у пам'яті як фотокартку.
Спочатку не можу наблизитись,
А потім боюсь відпускати.

Я досі не навчилась жити сама
За череду років безглуздості.
В цій кімнаті холоне вода,
Покривається льодом самотності.

Мій годинник і далі збільшує відстань
На хвилини  ділить твою відсутність,
Але я вже не можу залежності
Від тебе позбутись.


Рецензии