хз-кому, хз-коли написаний

Принципи з'їла на сьогодні.
Ти мудак.
Гори в безодні.
Принципи палають між воріт.
Закохалась?Водоворіт?
Тебе хочу зв'язати і бути вдвох.
Рима в комі,
А ми ледве з тобою знайомі....


Рецензии