Лiчилка. 10 крабчикiв

Мудрий краб навчав малят
10крабчиків-хлоп,ят.
Щоб ходили всі бочком,
Не хапали риб з гачком
Та дружили з чепурненьким
Сіроокеньким бичком.
У цей час пирнула чайка,
А навіщо, відгадай-ка!
Як не можеш відгадать
Треба крабів рахувать.
9 крабчиків,чомусь,
Нараховує Петрусь.
Чайка ж начебто сміється,
Знає відповідь, здається!


Рецензии