Ти знов прийшов у сни мо...

Ти знов прийшов у сни мої,
Променем,із сутiнок,з пiтьми.
Ти знов прийшов у сни мої,
Ти лиш не йди,тебе благаю,
Ти бачиш сердце,як палає?
Так на його вiзьми,якщо прийшов у сни мої.

Ти бачиш зорi,що у маревi червоному,
На небокраю мерехтять,займаються i тонуть.
То лиш краплинки мрiй у забуттi,
Якi побачиш лиш в моєму снi.

Ти знов прийшов у мої сни,
Босонiж по галявинах слизьких.
Не вiдвертай ти свої очi,
Не надривай пiсень щоночi,
Якщо прийшов,хоч обiйми,
Нарештi серцю пригорни,
Тодi ж нащо скажи менi,
Вiрвався ти у сни мої?

Ти чуєш музику та дзвiн?
Пташиний спiв,гудiння блжiл?
То так до тебе серце лине,
I тебе воно не покине.

Ти знов прийшов у сни мої,
Пробач менi за цi казки,
За те що в сни тебе скликаю,
За те що вдень i внiч чекаю,
Пробач за приреченi цi сни.

Ти завiтав у сни мої,
Щоб протверезiти мовчанням,
Гiрким i тяжким сподiванням,
З небес на землю вiдвести.

Та годi,бiльше не приходь,
Не змушуй бiльше захлинатись.
У тяжкiй муцi прокидатись,
Вiд сну,що люди звуть-любов...

Написан в 17 лет


Рецензии