Скарб

Розпочалося все тоді,
Коли в старій, прадавній млі
Знайшов я скарб дорогоцінний
Якому міг би буть я вірний...
Якби зміг я доторкнутись
Взяв би весь свій розум й мудрість
Й намагався б зрозуміти
Чому усі оті завіти
Були не начебто незламні
Тверді, сильні неторканні...
Чому ніхто із люду
Взявши розум і науку
Не зламав печаті ті
Що чекають нас у млі.


Рецензии