Крихта сяйва

Та крихта сяйва затаїлася в очах,
У когось грає барвами вона,
Міняє колір та блука в думках,
Вертається у очі..неземна..

Коли хтось любить - сяйво яскравіше,
Та крихта весь освітить горизонт,
Кидає блиск у дУші..і тепліше,
Стає всім іншим, в той момент..

Та крихта - найцінніший діамант,
Що є чарівним відблиском тебЕ..!


Рецензии