Передчуття

Крилаті стежки бачу я,
Мої фантазії- це все!
Мої думки- мій мозок гине,
найкраще «ти» моє слівце…


Живі надії в піч укину;
Затоплю на всю душу ними.
Я прагну жити, краще жити,
Вони вбивають мою мрію…


Я не забуду ні секунди,
Що прочекав безглуздо я.
Я вірю, марю, зазирнути
В майбутнє кращого життя.


Рецензии