Конь укр

Стрічки в бричці - карнавал!
Гриву вітер розтріпав!
Радісне «Іго-го-го»  -
Чутно здалеку його!
Понад шляхом пил стовпом,
Жваве цокання підков,
Бубонців лунає дзвін –
Діточок катає …
                (ьніК)


Рецензии