Ялинка прийшла

У гості до мене ялинка прийшла,
я радо її прикрашаю.
За те, шо мені рік новий принесла,
веселих пісень їй співаю.

Бажаю всїм людям здоровя, тепла,
всім дітям - смачні подарунки!
На щастя кружляє сніжинка мала.
На вікнах цвітуть візерунки.


Рецензии