Istiyirem - Хочу

- Ureyin elinde doyunur, baxirsan iki yere bolunur,
yagir yagish, yanagdan axir yash bu gece, niye sence?
mence, sene olan hisslerim olur..

- Yuxuda gorurem el-ele seninle,
uzerimde dayan, mene baxib soyle,
sevirem kelmesini de,
bildir sevdiyini, al eline ureyimi,
sixib parchala, sonra gotur qelemi,
qelbimi sehifele, yaz ora adini,
dirnaginla cirmagla, neynirsen ele,
ama atma, onu ozunde yadigar saxla.

- Agla qelbin doyunca,
goz yashi axit..
hisslerin soyuyunca,
meni yere yixit..
chigirt qelbimi, parchala ureyimi,
teki menimle qalasan daimi..

- Seni itirib, hemen anda tapmag isteyirem,
hisslerimi sennen gizledib, goz yashi isteyirem axidmag,
ama istemirem aglamag, yash gelmir,
Isteyirem senin yerinde olmag, duymag ki, o meni sevir.
Isteyirem duyum o hissleri, istemirem onun mene olsun bir sirri..

21.12.13 4:54


Рецензии