Принцеса

Казка – це ти моє дитя. Це ти моя принцеса.
Твоє тепло – любов. Пігулочка від стресу.
Гарнесенька моя, життя моє прекрасне,
Мій янгол, мій софіт, мій алгоритм контрастний.
Коли ти підростеш, можливо зрозумієш..
Чому буваю зла… пробачиш  і зігрієш.
Всі казки про любов писались лиш для тебе.
А виростеш… Тоді, не відірви від себе.
Не хочеться старіти без щастя і мети…
А я старію, янгол. За це мене прости.
Ми разом, ти від Бога. Щасливі назавжди!
Моїм життям і щастям завідуєш лиш ти!


Рецензии