I still keep kissing your soft lips

I still keep kissing your soft lips
And palming curves of your fine spine
That music’s played by silver srtings
Like real sonatine of mine

Italian stories, classic flames
We keep remembering along
And we believe they could have saved
Us all from every single blow

But Russia’s covered by the snow
And others’ grieves are left outdoors
We’re on the speaking terms with thou
In smoked through flat downfloors

I still keep kissing your soft lips
And palming curves of your soft spine
Sometimes I can be rude and stiff,
Unbearable – I do confide

In music countenance of words
That I’ve said beneath my breath
There’s love, excuses and reports
That in my heart the havoc’s left

Дмитрий Бирман

Я целую твои губы,
нежно глажу твою спину,
а серебряные струны
нам играют сонатину.

Итальянские сюжеты
и классические страсти
вспоминаем, словно это
нас избавит от напасти.

Только снег опять в России,
за окном чужие беды,
и в прокуреннои; квартире
мы с тобои; ведем беседы,

я целую твои губы,
нежно глажу твою спину,
я порои; бываю грубым
и совсем невыносимым...

В музыкальном отраженьи
слов, что я шепчу на ухо
и любовь, и извиненья,
что в душе царит разруха.


Рецензии
Попадись ему старуха....
Блин, какая же разруха!!!

Владимир Чивиленко   05.01.2014 22:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.