Виблискували очi соромливо...

Виблискували очі соромливо,
Коли запрошував у сни,
Долоні твої лагідні, дбайливо
Торкались тіла, наче первистків весни...

Ось на ланах вже маки майоріють,
А почуття, немов весельчані стрічки
Все яскравіші, дедалі шаленіють
І розливаються, мов навесні річки...


Рецензии