Dizzy girl

The song for Madi Lee



Hear my heartbeat everyday, every time.
Hear my heartbeat every second, every minute.
Just for me it`s very, very, very fine.
Maybe I am silly, silly, silly, silly?
I`m like a dizzy girl.

I am dizzy, dizzy, dizzy,
 dizzy, dizzy, dizzy girl,
living simply, simply, simply,
 simply, simply, simply world.
Everyday I go to fly away,
everything I do, I do OK,
every time I feeling tender love
into my heart.


It`s  a  fairy tale for me, for you.
We will lucky, lucky, lucky too,
and my dreams to float across a sea.
We`ll together – me and you, you and me.
We will like so dizzy, dizzy people.



I am dizzy, dizzy, dizzy,
 dizzy, dizzy, dizzy girl,
living simply, simply, simply,
 simply, simply, simply world.
Everyday I go to fly away,
everything I do, I do OK,
every time I`m feeling tender love
into my heart.


Рецензии