Моя Королево

Моя Королево,
зараз, коли ти лежиш у знемозі на цьому ліжку за гратами,  мої сни набули сенсу, щоправда дуже короткі сни. Я бачу, як майорять прапори. Вони мигтять переді мною, наче світлофор, який змінює кольори кожної секунди. Я чекаю, коли ж з'явиться табло з відліком часу, але кольори скачуть перед моїми очима, і я стою, як вкопаний, у цьому сні, у якому ти – на тому боці вулиці, але я маю грати за правилами другої сигнальної системи. Охоронці твоєї зали зараз стоять на чатах гедонізму, а мені не допомагає вже і гедеон ріхтер бороти цю втому, опиратися цій стіні довкруг любові, яку так голосно проголошували зламати.


Рецензии