Слон укр

Самий велетенський звір!
Найсильніший! Вір-не-вір!
Мишенят боїться: вмить
Вже ногами гупотить!
Вуха величезні є,
Хоботом «віддасть вам честь».
Шле усім він свій поклон
Добрий африканський …
                (нолС)


Рецензии