Зима не вiчна

Зима не вічна. З’явиться весна
Заквітчана кульбабковим намистом,
Зчарує серце усміхом барвистим,
Де діамантами виблискує роса.

Зима не вічна. Прилетять птахи,
Веселим співом закиплять діброви.
В цім галасі таємнім і безсловім
Щасливо пролетять чиїсь роки.

Зима не вічна, як не вічний сон,
В який пірнає людосвіт щоднини…
Зима не вічна, бо у серце плине
Всевічне сяйво з іменем – Любов.


Рецензии