Любов не полиша мо серце

Любов не полишає моє серце
Я кожен жест твій
І кожен погляд в душі бережу,
А голос твій в мені завжди звучить.
Любов не полиша моє серце
І знаєш ти, мені не прожити
ні секунди без твоєї любові,
І всі мої думки про тебе одного,
А всі інші не потрібні мені,
Бо я не уявляю життя без тебе.


Рецензии