Яна елга

Стихотворение на татарском языке

Ат атлап килэ микэн?
Ат юртап килэ микэн,
Эллэ инде Яна елга
Ул чабып килэ микэн?

Яна елга ашыгып,
Ак карлар алып кайта,
Яна елга ашыгып,
Бэхетлэр алып кайта...

Ак карлар, ак бэхетлэр,
Яна жырлар, шатлыклар...
Бэхетле булсын парлар,
Шатлыкта булсын картлар!

Мин сезгэ телим, дуслар, -
Чиста булсын кунеллэр,
Шунда гына, шунда гына
Кабул булыр телэклэр!
*********************

На Новый год спешит конь
толи иноходью
может быть галопом...

Он торопится принести
белые снега и счастье

Белые снега, белое счастье,
новые песни и радости...
Пусть будут счастливы молодые,
Пусть радуются старики.

Я желаю вам, друзья,
чтобы душа была чистой и светлой,
только тогда, только тогда
Исполнятся желания.


Рецензии
На это произведение написано 27 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.