Самотнiсть

Це дуже боляче зрозуміти, що ти один.
Що ніхто тебе не підтримає,
І не зможеш ти знайти свою душу серед всіх жахливих картин
Ось тильки це твоя вина.

Самотність так стомлює.
Остигають всі почуття в тобі.
Тільки серце тихо ридає,
Як птахи пливуть на небі.

Я знаю, що я зовсім одна
І нікого немає поруч.
Цим я показую, що я сильна
І цьому я рада.

Самотність більше не лакає мене.
Мені більше ніхто не потребен.
Я вбила в собі себе,
І на це ніхто крім мене не здатний.


Рецензии
Сильні емоції! Дякую! Можливо, Вам буде цікаво - майже про те ж:
http://www.stihi.ru/2013/03/10/7147
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   22.12.2013 22:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.