Нас сотн душ тисяч св тил

Кипіла кров, кипіло море,
Все навкруги було живе,
Нас об’єднало одне горе,
Та віддзеркалення криве.
Немає втіхи там, де жили,
Неначе гілля, топчуть й гнуть,
У нас плювали, нас гнобили,
І далі б’ють, і знов плюють.
Пора нам з вами воскресати,
Пора, бо вже немає сил,
Ми є народ, заць нас лякати,
Нас сотні душ і тисячі світил.


Рецензии