щастя п знати щастя...

Таке буває: радість снігу,
Дощу з болотом на землі...
Дитячий сміх, щасливім збігу,
Далекій постаті в імлі...

Таке буває, не з планети
Твої думки приходять в рух...
Ти--твоя шафа і скелети
Ти не ховаєш від розрух..

Таке бува: приходить щастя,
Коли ти просто йдеш один...
І ти п"янкий отим причастям.
Згорта що кров твоїх судин...

Таке бува: що настрій криком
Ти описать зумієш в ціль;
Ти не живеш сьогодні й віком
І ти танцюєш в заметіль...

Таке бува:ти йдеш і чуєш
Мільйони тисяч голосів...
І сам в собі, один, бунтуєш
І сам ж збираєш цей посів...

Таке бува: ти йдеш й нікого
Не бачиш посеред людей...
Шукаєш поглядом одного
Та всі не ті вогні очей...

Таке бува: шукаєш іскру
Таку як ти, щоб запалать..
Єдину, вірну, справжню й чисту
і ти продовжуєш шукать...

Таке бува, приходять люди
Лишаються чи йдуть з сердець..
В тобі будуються споруди
Новійших захисних фортець...

Таке буває, що самотність
Найкращим другом може стать...
В ній мудрість знайдеш, безтурботність
І новий старт, щоб все почать...

спасибі, що надихаєш.....)


Рецензии