К. П

Він був з перлистими очима,
У ньому юність бушува...
У нім живе в роках дитина
Така, яких ще не бува...

Він однолюб, хоч всюди друзів
По всіх дорогах він збира...
В нім радість в вольтовій напрузі
І носа він не задира..

Він суміш різних ідеалів;
Він завжди в пошуку таких
Таких як він в душі скандалів
І ззовні начебто простих...

В нім революція лютує
І кожен погляд кличе ввись..
Мільйон думок у нім вирує
І простота в очах, що зблизь...

В нім обєднались різні люди
І він йде всупереч стихій...
В нім щире серце бється в грудях,
Свободолюб дитячих мрій..

Він Констянтин, і хоч постійність
Закладена в імя осе..
Згубний романтик й емоційність
в нім серце з поштовхом несе…

В тобі завжди живе дитина
і щирий погляд у тобі
Чарує довго і крижина
Розтане в посмішок юрбі…

Ти бачиш світ під своїм світлом
І ракурс вибираєш сам..
Ти спокій принесений вітром,
Ти спогад в фото з-поміж рам…

Одвічно зайнятій людині….К.П. =))


Рецензии