мо життя адресою у мр ю

моє життя адресою у мрію.
сьогодн я там була...і не в сні..
я не плекаю в зайвості надію
та ним живу я й проживаю дні..

в моїм житті адреса є--це мрія
я мрію залишитись там ще мить,
ще мить творити, й знаєш, я радію,
що адресат до мрії долетить...

кінцевий запис: це зупинка "Мрія"
там буде все: від щастя до незгод,
в цім буду я і цим я вже лелію
й прогнозу там нема чужих погод...

моя зупинка, це зупинка "Мрія"
кожен різно чутиме її...
я в ній живу і нею я радію,
вона--майбутні відгуки сім"ї..

моя остання станція--це мрія,
там все по-НОВОМУ звучатиме і час
у ній розтане і мене зігріє,
залишить слід і новім кроку пас..

Моя зупинка, в ній ЖИТТЯ ЯСКРАВЕ,
до неї я з дитинства ще ішла..
в ній таємничість є і щось лукаве
і я борюсь, допоки не зійшла.......


Рецензии