Смерть

Корисно, іноді, подумати про смерть...
Та озирнутись на всі спалені мости,
Подумати, туди ти йдеш, чи не туди.

Цікаво, іноді, подумати про смерть...
Згадати тих, кого кохав без тями,
чий образ ненависть, тепер, гризе зубами.

Потрібно, іноді, подумати про смерть...
Схопити думкою момент, коли прийде кінець.
Помреш один, в сльозах, з несамовитим криком?
Чи в пам'яті людей, залишишся відбитком.

Важливо, іноді, подумати про смерть...


Рецензии