Живемо побратиме...

Немов по схилу вниз
Тече життя людини
Не вішаймо ніс
Живемо побратиме

Найвища спокуса
Що є для людини
Любовні плода
Люби побратиме

Ми усі з вами
Є родом єдиним
Спотіться що сили
Дружи побратиме

Шануйте ви мову батьків
Рідний край батьківщину
Крізь сотні років
Не зрадь побратиме

Так як ми браття
З козацької родини
Не витрачате життя
Живемо побраиме


Рецензии