В дчувайте з мною

***
Якщо не зможеш поставити крапку
Я зроблю це за нас обох
На дворі зима – я одягну шапку
Хоча мріяла всю зиму удвох

Хоча не зиму,а й літо і вЕсну,і осінь
Хоч як не безглуздо,а все життя
Я б хотіла бути однією з тих героїнь,
Що пришвидшують твоє серцебиття

А вже запізно,вже сідає сонце
І вже закінчуються митіі мого щастя
Я все зруйную,залишУ від ліжка бильце,
На яке буду вішати тепер своє нещастя

Ти знаєш,все це не твоя провина
І в цьому ніхто не винен,так сталося
Просто в долі своя вікторина
Все буде так,як тобі передбачалося


Рецензии