Помни о достоинстве

Пам'ятай про гідність.


Віконце світиться у хаті,
Колиску з ніжністю гойда,
Та на ніч мати немовляті,
Тихенько пісеньку співа.

Приспів
Про людську гідність  пам'ятай,
Людяність в світі найважлива,
Люби і дбай про рідний край,
Щасливим будь в сім'ї єдиной.


Пливли роки,їх не стримати,
І доля випала складна,
Через роки співає мати,
Він на коліна не вставав.

В обличча  сніг, погроза страти,
Невіру сіє хтось дарма,
Нікому дух наш не зламати,
Ця пісня тягне із ярма.
21.12.2013


Рецензии