Повз мене проходять хмари

Повз мене проходять хмари,
Похмурі або кумедні.
Проходять драглисті чвари,
Мене торкаючись ледве.

Повз мене стоять дерева,
Розкішні і сухопарі.
Стоять під блакитним Небом
Чужі холоди-печалі.

Повз мене птахи літають,
Співають або щебечуть.
Пісні, й не мої, – вітаю,
І солов’їні, й лелечі.

Повз мене висить негода –
Замети і буревії.
Повз мене висять заброди –
Страхи і примарливі мрії.

Повз мене – вогонь і іскри,
Хтось жевріє, хтось палає.
У вирі сумнівних істин
Життя не моє згорає.

20.12.2013


Рецензии
Щиро дякую за чудовий твір!
З побажаннями щастя та добра!

Александр Гантман   20.12.2013 21:26     Заявить о нарушении
Дякую Вам!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   21.12.2013 22:54   Заявить о нарушении