Треба забути усi атрибути раба

Треба забути усі атрибути раба
стати жадати того що дає лиш свобода
вірити, вчитись, творити дива,
знати що ти на землі цій володар.

Всі ці кати що спираються на кримінал,
не заховаються в заспи свої й межигіри
Бо  це Лицар Свободи на Майдані  повстав,
лицар священної правди і віри

нам вже не треба вказІвок з європ чи росій,
палиця Беркуту вказала нам вірну дорогу,
Час закінчився усіх самозванних месій,
Знаємо - вірити можна лиш Богу.

Може комусь цей Майдан зрозуміть не дано
Хай той знову читає Буття і Шевченка,
хай дивиться чудове кіно -
"Втеча із Шоушенка".


Рецензии