Сонет 1

  Коханій жінці все віддати можна
за щире серце й глибину душі.
Вони всі різні. Унікальна кожна,
як унікальні їм присвячені вірші.

Слова сердечні з кришталю гірського
і я своїй улюбленій віддав:
вони з високого складались та низького
відлуння посеред квітучих трав. 

Високим був гортанний крик шуліки,
а низьким — гуркіт вузької ріки...
Слова коханій, як приємні ліки,
бальзам на серце, лити залюбки...

Все промайне. Зорають час мотики.
В сувой згорнуться прожиті роки.
І небеса зімкнуть свої повіки.

20 грудня 2013 р.


Рецензии