прозора до трепету

моя рідна , весела
співати б тобі пісень
взимку, моя королева
палко рятуєш мій день
снігом вмиваєш щоранку ,
прозора до трепету
малюєш пензлем ластівку ,
не любиш чужого шепоту
зриваєш маски сліпого ,
я відчуваю незалежність
великою краплею білого
ти входиш в мою безкінечність


Рецензии