Стоит Майдан

Стоїть Майдан, стоїть за себе,
Стоїть і мирно варить борщ
І розганяти нас не треба
Ні вдень, ні в ніч, ні в сніг , ні в дощ.
Нас треба слухати уміти
І як не важко-зрозуміти,
Що ми не можем не хотіти,
Щоб краще жили наші діти.
Нам президенти непотрібні,
Що правлять вічно, як царі,
Тому що це біда і злидні,
Знущання, тюрми, хабарі.
Нам і прем’єри непотрібні,
Які не вміють розмовляти,
Та у яких і син і рідні,
Всі мають закордоном хати.
А депутати-повна «лажа»,
Еліта нації, «верхушка»,
А придивись до них уважно_
Якщо не «тушка» то « тітушка».
А Схід і Південь точно знаємо,
Прозріють все таки колись.
Наш Гімн ми разом заспіваємо,
Тож Схід і Південь не барись.
Стоїть Майдан, стоїть за себе
Ви вже , кияни, потерпіть.
Допомагати йому треба,
Бо він за вас також стоїть.


Рецензии