Мишка укр

Хто живе під полом, в нірці?
Хто хазяйнував в комірці?
Що за писк з кутка лунає,
З-за мішечка долітає?
В сирі хто зробив прошарки?
Скинув сухаря з сушарки?
Хто крадеться тишком-нишком?
То маленька сіра …
                (акшиМ)


Рецензии