До б са нтеграц й майдани

До біса інтеграції й майдани,
Усі ігриська Ради - у кайдани,
Бо Миколай святий крокує світом –
Наш, український, наповняє світлом

Оселі тих, хто емігранти -  примусово,
Хто вдалині від батьківщини тимчасово,
Хто називає домом Україну
І хто чекає рідне диво.


Рецензии