танцюй

станцюємо шкільний вальс,
не так як колись, навпаки
дорослі танці - це новий транс,
вже не рівно тримаємо руки,

спускаємо човен на воду,
в нових полюсах нас чекають,
рухом творю свободу,
рухом слова злітають

і станеш чайкою земною,
що знає свободі ціну,
в холодну пору з тобою
я гину й водночас живу .


Рецензии