Догъгъан куньнен!

Меним достум!
Догъгъан куньнен
Чин юрекнен хайырлайым!
Къальбим толу яхши ниет,
Мен достума - багъишлайим!

Сенинъ эвин бахт атеши,
Ич бир вахыт сонмесин,
Сагълых, къуванч, толу хисмет,
Даим ёлбашчи олсун!

Биз экимиз иш башладыкъ,
Ниет этиб яшайыкъ.
Аллахнынъ ярдымынен -
Биз де нам къазанайыкъ!
                26.06.07 г.

 


Рецензии