Останнiй день нашо весни

І ось останній день нашої весни,
В якій ми з тобою ні дня не провели.
І так безглуздо ми потрохи час втрачали,
То ображали один одного,то вибачали.

Цієї весни ми разом не були,
Бо по-різному жили.
І вже безглуздо говорити про любов,
Бо замість сліз тече в душі кров.

Ми дуже різні люди із тобою.
Я знаю,що сумуватимеш за мною.
Й характери напевно різні
То ми веселі,то сумні і грізні.

І вже закінчується наша весна,
Такої не було й ніде нема.
Та прийде час і я отримаю листа
Через який покотись радісна сльоза...

31.05.2013


Рецензии