маме

М А М І

Як добре, коли мама ще жива,
Бо поки є вона, то я іще дитина.
З-поміж людей яка б я не була,
В своєї мами я завжди любима.

Нехай я буду не права
І помилок нароблю море,
Все зрозуміє лиш вона одна
Й молитвою відверне горе.

До бога звернені слова
Із материнських вуст всесильні.
В любому віці мама і дитя
Де б не були – душею нероздільні.

Допоки мама в своїй хаті є,
До того часу я притулок маю.
І що б не трапилося у житті,
Є місце, де мене чекають.

Як добре в мами гостювати!
Який домашній хліб її смачний!
Спокійно так і затишно у хаті,
І вимір часу, наче не земний.

Як гарно в маминім саду
Чарівну пісню соловей співає!
І мариться тоді, що ніби я в раю,
Та всі земні турботи забуваю.

Я щиро вдячна своїй мамі
За все, і що життя мені дала.
Молюсь за неї і бажаю
Щасливі й многая літа.


2009.


Рецензии
Мама о маме на любом языке понятно.

Никитин Игорь Олегович   20.02.2014 23:30     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.