П дказка

Я знаю, що буває так, -
Що серце плаче,
Я знаю, що не скажеш ти -
Так чи ні,
Та я не плачу.
Я знаю, що є відповідь, -
Я знаю, де її знайти -
Вона завжди була тут,
Поруч - у мені.

Шукай і знайдеш правду,
Дивися й помічай -
Усе, що є довкола -
Є і в середині у нас.
Ти зрозумієш це
У свій час.

Я можу відшукати
Таємнії світи,
Зеайти всередині
підказку:
Що? Як? Куди іти?
Це все було давно
Зі мною.
Це все вже знала я,
та спогади таємні
Прийшли із небуття -
І все, усе згадала я.

от 24.01.2010 г.


Рецензии