Гiмн Бiлопiллю

               

                ГIМН    БIЛОПIЛЛЮ.
                Слався у величi духом єднання
                Немає вiд тебе кращого в свiтi
                Щире признання тобi у коханнi
                Сонячних днiв, злагоди й квiтiв.   
               
                Хай назавжди твоє серце палає
                Духом у вiру, кохання, надiю…
                Сонячне свiтло завжди тобi сяє,
                Та надихає на добрi подiї.   
 
                Приспiв:
                Бiлопiлля! Бiлопiлля! Кохання моє.
                Бiлопiлля! Бiлопiлля! Щастя моє.
                Бiлопiлля! Бiлопiлля! Серце моє.
                Бiлопiлля! Бiлопiлля! Мiсто моє.   
                Бiлопiлля! Бiлопiлля! Радiсть моя.            
               
                21 травня 2011 рiк
                Вiктор  Симоненко
                моб.0669124334


Рецензии