Лимзи кIугъатбикаб

Мякьизе левил гъяйзе,
ЖигIле шайзакан башар,
Кевухъунил замайзе,
Арагъакан гъай букIар.

Урхьназела шинцада,
Зубразе уръэцада,
Агорте дурадилтIа,
Чува ахъри лебцада.

ГъайбукIас дигуй бехIта,
Калъаб лимзи кIугъатле,
БурухIале агорил,
Лимзила мякь бигуле.

Дия ахъри агора,
МезбукIуй халкь кIачIагъес,
Ца ахъри леб нам гибил,
Эшти гъай гарч дукIахъес.


Рецензии