Дахи укритi снiгом. Гостроверхi

Дахи укриті снігом. Гостроверхі
Й пласкі дахи біліють серед Міста.
Були промоклі, посірілі, змерзлі,
Тепер рідняться з Небом в Варті Світла.

Білішає, яснішає навколо
Від снігу, що вкриває Світлим Темне.
Те, що було розпукою і горем,
Під Чистотою увійшло у Землю.

Згори не видно бруду, страху, суму,
Брехні не видно, злості і жадоби,
Не видно сліз, не видно болю й глуму,
А видно – сніг, Людей, Життя, Свободу.

Ми – вільні Душі. Ми – Любов і Світло.
Ми – Спокій, усвідомлений Життями.
Ми володіємо безмежним білим Світом
І Світлим Містом з білими дахами.

17.12.2013


Рецензии