Вiдродження Украiни

Рецензия на «Розстрiляне Вiдродження» (Украинские Стихи)

Розстріляне Відродження У-Країни нашої, дочок її, синів.
І нині нам не має спокою в Краю своєму, в тиші ясенів.

Нас нищать нині інші кулі - інформаційні та торгові міни,
Лише за те, що маєм Волю і Надію на кращі зміни.

Нас нищать нині по другому, а ворог в нас той само -
Все хоче все за нас рішать і гне хребет нам аж до зламу.

Та вже зломити нас - ось зась, ми не дозволимо нікому!
І наших кровопивць ми самі скоро заженемо в кому!


Рецензии