Абетковi Барвистi Виповiдки лiтера Ю

Ю, ю

ЮРЛИВИЙ ЮВІЛЯР

   Ютрення (ранкова) юння (червнева) юга (туман). Юлавий (слабосильний) юродивий Юха юртує, юдить юрбу юнаків-югасів. Юрма юрається, юриться, юршиться, юценькає юродивого: “Ю-ю-ю-ю-ю!.. Ю-ха-ха!..”    
   Ювіляр ювелір Юрій Юхимович Юпка, юплітаючи юрдики (пиріжки), юркнув юлицею, ютік. Юрливий!


Рецензии